- Spălați cartofii și tăiați-i în bucăți de mărime medie.
- Curățați ceapa și tăiați-o mărunt.
- Spălați ciupercile stridii și tăiați-le felii.
- Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei vegetal.
- Adăugați ceapa și prăjiți-o la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
- Adăugați ciupercile stridii și prăjiți-le timp de 10 minute, până se evaporă tot lichidul lăsat de ciuperci.
- În altă tigaie, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
- Adăugați cartofii și prăjiți-i la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
- Adăugați la cartofi ciupercile și ceapa prăjite, sare, piper și frunza de dafin.
- Amestecați bine și prăjiți încă câteva minute, până se îmbină aromele.
Serviți imediat, cu mărar verde.